Vellykket test med Racing Factory

Nytt team

Etter et langt vinteropphold var det endelig klart for å komme i gang med sesongforberedelser denne uken sammen med mitt nye team, Racing Factory. Jeg fløy til København på mandag og samme kveld dro vi for å gjennomføre 2 testdager på Jyllandsringen. Tidligere år har vi kun fått mulighet til å kjøre noen runder på Rudskogen før det første løpet så jeg så veldig frem til å få mange runder på banen vi skal kjøre det første løpet. Jeg fant meg raskt til rette sammen med de andre i teamet, og fikk god følelsen med en gang.

Første test dag brukte jeg på å få fart i kroppen samt ta i bruk noen nye kjøreteknikker. Jeg brukte mye tid på å snakke med Ronnie og gjennomgå hvert pass. 2. dag kjente jeg at farten allerede satt bedre og jeg kunne begynne å pushe litt mer. Dagens opptur kom da jeg satt en tid som er nesten 1 sekund bedre enn min beste tid på Jyllandsringen. Etter 2 dager med målrettet arbeid sammen med Ronnie og resten av teamet føler jeg at ting går i riktig retning. Jeg har aldri jobbet på denne måten før, og jeg forstår nå hvor mye som skal til for å lykkes på dette nivået.

NRK Sporten

Både tirsdag da hele teamet dro for å kjøre gokart og på testdagen onsdag hadde vi følge av NRK Sporten. Moro at de bruker mye tid på å grave litt i hva det egentlig dreier seg om, og hvor mye jobb som ligger bak. Innslaget skal sendes på NRK1 Sportsrevyen 1945 søndag.

Sesongstart

Sesongen starter 25. april på Jyllandsringen. Det er flere nye norske og danske førere med, og det er hele 28 biler som stiller til start. Testdagene og arbeidet jeg nå gjør med teamet i forkant gir meg mer selvtillit til å oppnå gode resultater.

Foto: Dan Crohn