Årskavalkade 2015

I julen roer alt seg ned og det blir tid til å se tilbake på et travelt år. 2015 har vært turbulent men mest av alt ser jeg tilbake på all støtten folk har vist gjennom hele året. Jeg vil gjerne dele de beste øyeblikkene med dere og samtidig takke for alt! Ønsker dere en fortsatt god jul og godt nyttår.

Januar

Det skjedde mye i januar i år. Jeg skrev først kontrakt med et stort team i DK for sesongen 2016 og NBF sin årlige prisutdeling fant også sted. Jeg så virkelig frem til årets sesong, og var sikker på at den skulle gå mot nye høyder.

Februar

Jeg blir tilbudt jobb som reporter og kommentator når TV2 kjøper rettighetene til WRC i Norge. Takk til Cato Menkerud, Sondre Fossum, Anders Grøndal, Lars Os, Pål Schaathun og Yngve Pedersen for minnerike øyeblikk i kommentator boksen og på løp.

Mars

På jobb for Autostrada på Winter Challenge var utrolig gøy! Sjåfør en hel dag i en Maserati Ghibli med glade passasjerer!

Lader opp til sesongstart på Asker Treningssenter med PT Soroush og kiropraktor Mari!

April

NRK kommer på test på Jyllandsringen og lager en veldig fin sak til Sportsrevyen.

Det blir en tøff åpning på sesongen i slutten av april på Jyllandsringen da det blir et kraftig sammenstøt mellom Casper Elgaard og meg.

Mai

I begynnelsen av mai gikk turen til Hockenheim for å være reporter på VM i Rallycross. Der fikk jeg også oppleve DTM live samt besøke minnestedet til Jim Clark.

Den 24. mai 2015 er en dato jeg aldri kommer til å glemme. I 216 km/t krasjer jeg på gateløp i Aarhus. Det gikk BRA og jeg lar meg ikke stoppe av det. Bilde jeg ønsker å dele er av noen flotte og flinke mennesker jeg ble kjent med i år.

Juni

En innsamling ble startet rett etter krasjen og da jeg kom til Padborg 2 uker etter ble jeg presentert med et beløp på 95.000,- kr! Totalt overveldende at så mange av dere bidro til at jeg skulle komme tilbake. Tusen takk.

På oppdrag for Trygg Trafikk sammen med Mads Østberg. Kampanjen handlet om mobilbruk i bil.

Juli

På jobb for TV2 på Rally Polen.

En helt vill opplevelse å bli med WRC TV helikopteret! Å følge rallybiler i over 200 km/t fra så lav høyde er definitivt noe av det sprøeste jeg har vært med på.

August

På jobb for FIA World RX på Hell i Trøndelag da en Jumbo jet lander fra Canada full av rallycross biler!

På jobb for Radio Motor fikk jeg møte verdens eldste aktive racing fører Erik Berger. En herlig kar som elsker å kjøre racerbil!

Intervju med Erik Berger(SE) og Erik Høyer(DK) etter endt historisk løp på Rudskogen. De ertet hverandre og kunne like gjerne vært to 15 år gamle gutter. Fulle av liv og glede for bilsport. Dette møte gjorde sterkt inntrykk.

September

Jeg dro til DK for å hente det som var igjen av min løpsbil. Et trist syn for å si det mildt...

Etter bare 3 uker hadde Anders Ringstad og Dag klart å bygge ferdig bilen og vi kunne stille på finaleløpet på Jyllandsringen. Etter å ha vært borte fra NTCC i 4 måneder og Jyllandsringen i 6 måneder var jeg rett tilbake til der jeg hadde vært tidligere. Det endte med en fin 12. plass i finalen. Tusen takk til alle som bidro til at dette ble en realitet.

Før sommeren ble jeg oppfordret til å søke programleder jobb hos Top Gear i England. De oppfordret publikum til å søke ved å sende inn en 30 sekunders video. Så jeg gjorde det. Det gikk lang tid men i august hørte jeg fra BBC og de lurte på om jeg kunne sende en ny video på 6 minutter. Denne ble laget da jeg var på jobb på Hell i forbindelse med VM i rallycross og da jeg var reporter for radio motor på Rudskogen. Så til dere som lurte på hvorfor jeg løp rundt med GoPro og pratet engelsk så var det derfor. Dette falt tydeligvis i smak og jeg ble invitert til screening test på Top Gear settet i England. Dette skjedde tidlig september og er en opplevelse jeg ALDRI vil glemme. De hadde 6000 søkere og bare noen få var invitert på audition. Jeg gjorde opptak både i hangaren som alle kjenner til og ute på banen i en helt rå bil.
Jeg fikk ikke jobben til slutt men det var bekreftelse på at jeg burde fortsette å forfølge en karriere innen tv.

Oktober

Løpsbilen fikk en total makeover av DK Skade før Oslo Motorshow og jeg kunne stolt vise frem bilen som hadde vært gjennom en tøff sesong. Maria Elena lakkerte også på "lykter" til stor begeistring for de fremmøtte.

Stavanger Aftenblad tok seg tid til å komme på finaleløpet på Jyllandsringen, og resultatet ble forside i Pluss Magasinet som er et vedlegg til avisen på lørdager. En fin sak om en viktig comeback.

November

På jobb for TV2 på Rally Wales. Petter Solberg var på plass for å motta legende pris i forbindelse med hans prestasjoner i Wales.

Desember

Jeg fortsetter å forfølge jobben i TV og fikk i desember bekreftelse på at jeg skal jobbe som reporter for WRC TV i 2016!

Takk for følget i 2015! :)

Molly

xx