Molly Pettit går til dansk team!

Pressemelding 8. januar 2015

Molly har hatt en kort og intensiv utvikling som racingsjåfør og etter bare 5 år bak rattet har hun opparbeidet seg et rykte som en dykitg og spennende sjåfør. Rykter om bytte av team har spredd seg i racingmiljøet i høst og vi kan i dag bekrefte at Molly har takket ja til tilbudet fra det danske teamet Racing Factory.

Molly har hatt to fantastiske år i SEB Powergroup hvor hun har vokst som sjåfør. Nå er tiden inne for å skifte beite og forhåpentligvis øke kompetansen ytterligere i form av kunnskapen til danmarks mestvinnende sjåfør, Ronnie Bremer som også er eier av Racing Factory.
Molly takker SEB Powergroup og AMCAR AS for lærdom og hjelp gjennom de to siste årene og gleder seg stort til å kjøre den røde og hvite Mustangen med AMCAR AS som hovedsponsor også i 2015. Nedenfor er dansk pressemelding fra Racing Factory.

Foto: Brian Staal

Pressemeddelelse 8. Januar 2015 - Racing Factory

Nye teamkammerater på banen
i Auto-G DTC serien 2015

Racing Factory udvider teamet og har netop skrevet kontrakt med den talentfulde, kvindelige norske kører, Molly Pettit. Racing Factory udgør desuden teamchef Ronnie Bremer, der sammen med Molly vil udfordre de danske DTC-kørere i kampen om podieplaceringerne i 2015.

Molly Pettit har forvandlet sin hobby til en professionel karriere som racerkører i Norge på ganske få år, og hun er meget passioneret og dedikeret til motorsporten. Med sin debut i DTC (Danish Thundersport Championship) og NTCC (Norwegian Thunder Car Championship) i 2013 tog det for alvor fart for Molly med flere placeringer indenfor top 10 – og hun tog 2. pladsen hjem i det norske mesterskab. Udover motorsporten, som er første prioritet, er Molly TV-kommentator og hjemmevant på scenen, når hun holder foredrag om Mind-set for virksomheder. I Danmark er hun også et kendt ansigt, som ambassadør i Motorsport for Life, hvor hun har givet mange børn og deres familier uforglemmelige oplevelser.

“Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Racing Factory. Teamet arbejder seriøst og professionelt, og tilbyder unike og individuelle sponsor- og eventpakker, hvor der lægges stor vægt på gode oplevelser og samarbejde. Jeg ser også meget frem til at samarbejde med Ronnie Bremer, der har stor erfaring både som kører og som coach. Det er kompetencer og kvaliteter, som jeg helt sikkert kan få glæde af,” siger Molly.

Jeg ser også meget frem til at samarbejde med Ronnie Bremer, der har stor erfaring både som kører og som coach. Det er kompetencer og kvaliteter, som jeg helt sikkert kan få glæde af

Ronnie Bremer glæder sig også til samarbejdet.
“Med Molly Pettit får vi en kapacitet og styrke, der passer til vores strategi og mission. Vi vil give hende de bedste forhold, så hun er rustet til at vinde løb, også selvom vi på banen er konkurrenter. For os, som team, er det vigtigste, at Racing Factory står øverst på skamlen,”siger Ronnie Bremer.

Med Molly Pettit får vi en kapacitet og styrke, der passer til vores strategi og mission.

Lars Plenge, Salgs- og Pressechef i Racing Factory er yderst tilfreds og meget glad for, at Molly er kommet med ombord.
“Vi er stolte over, at have Molly Pettit med på holdet. Hun er en styrke i vores strategi om at være et top professionelt racing team og den foretrukne samarbejdspartner indenfor sponsorater, events og rejser. Samtidig er Molly meget sympatisk og behagelig med et vindende væsen. Vi glæder os rigtig meget til gode oplevelser sammen i 2015.”

Samtidig er Molly meget sympatisk og behagelig med et vindende væsen. Vi glæder os rigtig meget til gode oplevelser sammen i 2015.

Kontakt oplysninger

Salgs- og pressechef Lars Plenge
Tlf. 20 310 007
lars@racingfactory.dk

Teamchef Ronnie Bremer Tlf. 27 111 000
ronnie@racingfactory.dk

Molly Pettit Tlf. +47 913 77 107
molly@mollypettit.com