Spennede lokalt samarbeid

Pressemelding
Gulskogen Dagene startet mandag 20. juni og i den anledning kan racing-sjåfør Molly Pettit annonsere at hun har inngått et spennende samarbeid med Gulskogen Senter. Både bil og sjåfør vil være på senteret denne uken der tema for Gulskogen Dagene nok en gang er motor.

Supertourisme løpsbil til Norge

I forbindelse med Gulskogen Dagene og Gatebil på Rudskogen i juli har Molly fått bilen hjem til Norge. Det første oppdraget blir i Drammen, der Gulskogen Senter gjentar suksessen fra i fjor og har motor tema hele uken. Audi supertourisme-bilen skal stå i første etasje like ved Ellipsen. Molly vil være tilstede hele dagen onsdag ved ved bilen.

Lokalt samarbeid

”Siden senteret introduserte motor-tema i fjor, har vi hatt tett kontakt rundt videre samarbeid. Derfor er det utrolig gøy, å ikke bare samarbeide under Gulskogen Dagene i år, men at de også blir en sponsor av min racing satsning i tillegg. Samarbeidet vil by på god promotering av meg som utøver og sporten min, men også forhåpentligvis inspirere og motivere de som har senteret som arbeidsplass og alle besøkende. Senteret er også en flott arena å bruke til aktiviteter,” forteller Molly.

Senterleder Elisabeth Lohk bekrefter samarbeidet og forteller:

”Vi har valgt å sponse Molly da vi ser på dette som en spennende samarbeidspartner for Gulskogen.  Vi ble kjent med Molly under Gulskogen Dagene i fjor da vi hadde tema Motorsport på senteret med aktiviteter og events som bygget opp under senterets kampanje.  Det skapte stor interesse og engasjement hos kundene, men også hos våre ansatte. Vi ser at vi kan få til et enda mer verdifullt samarbeid både ved å bygge en god vinner kultur internt på senteret, rundt det å skape resultater og samhold. I tillegg også ut mot kundene våre for å forsterke merkevaren vår.
 Vi mener samarbeidet passer fint inn i vår familieprofil med hennes væremåte, hennes tøffe sport og ikke minst at hun er en moderne kvinne med et vinnende vesen.  Hun har gode verdier som vi kan relatere oss med og vil være en veldig god ambassadør for senteret.
 
I tillegg passer det inn i vår strategi hvor vi ønsker å tilknytte oss lokale samarbeidspartnere.”

Gulskogen Senter har masse gode tilbud hele uken og nattåpent onsdag med casino og fine premier. Her kan dere se alt som skjer på senteret denne uken!