NY sponsor - Connections

Ny sponsor partner for Molly - CONNECTIONS

Connections KAN firmaturer og events – uansett hvor dere skal!

Det er alltid veldig spennende å få en ny sponsor! Noen som ser og setter pris på det du prøver å oppnå samtidig som de ser hvordan det relaterer og bringer verdi til sin bedrift. Det fant jeg hos Marianne og Finn på Connections! De gjør sitt ytterste for å sørge for at bedrifter og privat personer kommer seg på tur til destinasjoner over hele verden. Nå skal de også være en viktig brikke i min satsning videre.

Trenger du eller din bedrift en skikkelig kul tur, så er det Connections som gjør jobben - og aller viktigst, de gjør jobben bra. Les videre for mer om Connections.

Det er tidkrevende å planlegge en tur for kolleger og ansatte. Det er også risikabelt i forhold til forpliktelser og økonomi. Derfor kvier mange seg for å gå i gang – selv om man både har ideer til hvor man skal og hva man skal gjøre. Mange er også opptatt av omdømme og å sende ut de riktige signalene til ansatte og markedet. Dette er alt sammen grunner til å ringe oss – vi arbeider under alle budsjetter og målsetninger. Vi ordner alt det praktiske – så kan du konsentrere deg om det faglige innholdet og dine gjester. Gjør det enkelt for deg selv – og skap et arrangement både du, dine kolleger, dine overordnede og din omverden kan være glade og stolte av!

Connections er spesialister på firmaturer, incentives og events for næringslivet. Vi valgte navnet Connections for å synliggjøre vår filosofi – å forene mennesker, steder og muligheter. Connections dreier seg om relasjoner og trygghet. Som din arrangør sørger vi for at alle detaljer stemmer og at rammene omkring ditt arrangement blir akkurat slik du ønsker det.

Hjemmesiden til Connections finner du her.

Takk for at dere tror på meg Marianne, Finn og alle på Connections!