Videre racing satsning i ny bil og ny klasse!

Fra en våt og kald testdag på Padborg Park i desember til å endelig kunne presentere hva jeg skal kjøre i år - Danish Supertourisme Turbo!

TV-jobbing verden over

I år kom drømmejobben som reporter i WRC. På grunn av alt for like kalender så var det ikke mulig å forsette å kjøre Danish Thundersport Championship og Norweigan Thunder Car Championship i Danmark. Hele 4 av 8 løp kolliderte med Rally VM kalenderen. Tenk at jeg har fått muligheten til å jobbe med de to tingene jeg synes er absolutt morsomst, tv og motorsport, samtidig! Jeg føler meg veldig privilegert som får oppleve WRC-sirkuset fra innsiden, og formidle alt som skjer de hektiske dagene vi er på hvert sted - hele 14 land på 11 måneder!

28 is back!

Siden starten av racing-karrieren i 2009 så har det hvert år vært veldig viktig for meg å få kjørt løp. Jeg elsker å kjøre biler. Fort. Og å konkurrere. Det er en del av livet. Det gjør meg lykkelig. Derfor fant raskt ut at en annen relativt ny serie i Danmark passet veldig bra i forhold til min jobb så jeg bestemte meg for å sjekke ut litt mer. Jeg dro på test på Padborg Park i desember og selv om det var både veldig vått og kaldt fikk jeg en god følelse av bilen. Bilen på bildene er en DST bil men ikke den jeg skal kjøre i år.

Danish Supertourisme Turbo

Denne klassen er den raskest voksende serien i Europa, og omtales som den konkurrerende toppklassen til DTC i Danmark. I forhold til DTC bilen er den veldig annerledes bortsett fra at de begge er rør-ramme biler. DTC-bilen veier 1130 kg mens DST bilen veier 830 kg. Den har en helt annen motor også, en 2,0 L Turbo istedenfor en 6,2 L V8´er. Den er en god del mindre og kanskje det jeg er mest begeistret over - sekvensiell girkasse! FY så gøy! For meg blir det en spennende og utfordrende overgang fra min tidligere klasse hvor det var mye større biler utstyrt med stor 6,2 L motor. Jeg har blitt tatt meget godt i mot av teamet, Team Nordic Racing, og ser med glede frem til de første testdagene i den nye bilen min! Første løpshelg er 30.04 - 01.05 på Padborg Park! Team-kamerat i år er Jesper Egebart og vi håper å se mange danske og norske fans!

Følg med både her, på facebook, instagram og snapchat! @mollysport

Molly