Ny sponsoravtale med ABAX!

I juni ble det inngått ny sponsoravtale mellom racingfører Molly Pettit og ABAX AS i Larvik.

-Vi har i flere år sett på mulighetene for et samarbeid og jeg er så glad for at det lykkes for sesongen 2017! ABAX har en fascinerende historie der en liten bedrift fra Larvik nå har blitt markedsledere innen elektronisk kjørebok. Jeg ønsker også å spre vingene og målet er å kunne kjøre racing internasjonalt. Jeg er veldig glad for den økte tillitten hos mine eksisterende sponsorer og med ABAX med på laget ser jeg virkelig positivt på fremtiden, sier Molly.

-Vi synes det er fryktelig moro at vi nå har inngått en avtale med Molly Pettit. Dette er vår første sponsoravtale innen motorsport. Molly bringer med seg mye entusiasme, dedikasjon og pasjon for sporten hennes, og passer derfor perfekt inn med våre verdier om å være Først og Entusiastisk. Vi ser på Molly Pettit som en svært viktig tilvekst til vår eksisterende sponsor-portefølje for spesielt Norge og Danmark, sier Sandra Lindberg, Chief Marketing Officer, ABAX Group.

Foto: Sandra Lindberg og Molly Pettit

Molly Pettit kjører sin andre sesong i den danske toppserien Danish Supertourisme. Nivået er høyt og som eneste nordmann plasserer hun seg jevnlig i topp 10 i serien med over 20 førere. Mesterskapet går over syv helger hvorav en er i Norge. Grunnet jobben i WRC (World Rally Championship) vil Molly kun delta i fire av rundene i år. To av rundene er allerede kjørt og på Ring Djursland i Danmark i mai ble Molly nr. 10 totalt og nr. 3 i AM klassen. På Rudskogen i juni ble Molly nr. 6 totalt og nr 2. i klassen. I helgen som var kjørte Molly på Gatebil sammen med racing-klassen Gatebil Extreme. Her konkurrerte hun mot biler med opp mot og over 1000 hk. Likevel kunne hun vise at både bil og fører henger godt med og satte flere topp 3 tider.

Nå er det sommerpause før det hele braker løs igjen i Danmark med Night Race på Padborg Park 2. september. En publikumsfavoritt fordi løpene kjøres i mørket!

Kort om ABAX

ABAX AS, som eies av Investcorp, er Europas raskest voksende selskap innen telematikkindustrien, og en stor aktør innen salg og utvikling av elektroniske kjørebøker for yrkes- og privatbiler. I tillegg utvikler ABAX selv hard- og software for ordrehåndteringssystemer, flåtestyring og sporing av maskiner og utstyr. ABAX har 350 ansatte og avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Nederland, Polen og Kina. Selskapets hovedkontor ligger i Larvik. www.abax.no