Sesongen ser lys ut!

Som nevnt tidligere så er det en del av Danish Supertourisme Tubo (DST) rundene som ikke passer med WRC kalenderen i år. Derfor har jeg sett på muligheten for å kjøre 4 runder i DST samt noen ekstra helger i Norge på forskjellige arrangement. Jeg kan ikke bekrefte noe enda, men det er mye som tyder på at dette kommer til å skje! Hvis det skjer så kan det bety hele 3 racing helger på Rudskogen i år! :)

En stor grunn til at dette kan bli en realitet er økt tillit fra mine eksisterende sponsorer, men også de nye! Jeg kan med stor glede presentere Bildeleksperten AS som ny sponsor for 2017! De har avdeling i Kongsberg og i Drammen og kan tilby ALT innen bil. Se mer på Facebook siden deres eller på nett. En del av samarbeidet med Bildeleksperten innebærer videoer til deres sosiale medier. Vi har allerede laget en som kan sees på deres Facebook side (se link over).

Både daglig leder Kjell og alle de ansatte er over middels glad i bil og motorsport og det gjør det ekstra gøy for meg og satser på at det blir en solid heiagjeng på de norske løpene! :)