Fortsetter racing-satsning i dansk toppklasse

Selv med en travel karriere som reporter i Rally-VM velger jeg å fortsette kjøringen i den danske racing klassen, Danish Supertourisme Turbo. Sammen med WRC reiser jeg til 13 land, på 3 kontinenter i løpet av 11 måneder og nå legger jeg til minst 6 racing helger og testdager i både Frankrike, Danmark og Norge. Takket være fornyet tillit fra eksisterende sponsorer og flere nye kan jeg fortsette racing drømmen i utlandet!

Kalenderen til Danish Supertourisme Turbo(DST) passer ikke like godt denne sesongen som den gjorde i fjor. Det betyr at jeg går glipp av 3 runder - 2 på Padborg Park og 1 i Aarhus. Til gjengjeld jobber jeg med sponsorer for å få til 2 ekstra løp i Norge, dvs 3 løpshelger i Norge på Rudskogen!

Noe av det mest spennende er at jeg skal kjøre en fabrikksny DST bil i år for et nytt dansk team Roed Performance. De har gått til innkjøp av en ny bil med V6 motoren. Det dukket opp en slik bil på slutten av sesongen i fjor og jeg synes den både så råere ut og lyden var fantastisk. Jeg gleder meg virkelig til å teste denne! Bilen er klar i slutten av mars og går alt etter planen så kan det være jeg får et par runder med den på Circuit d´Albi i Frankrike. Der skal jeg være på test i 3 dager og forhåpentligvis kvitte meg med all rattrust og bli 100% klar til en ny sesong.

Noe som var veldig synd i fjor var at jeg fikk ikke bli med til den ene runden i Norge sammen med Racing NM på Rudskogen. Det skal jeg i år og jeg gleder meg veldig til å kjøre bilen på denne fantastiske banen og forhåpentligvis som eneste norske fører, ta hjem et godt resultat. Dette løpet skjer helgen 16. - 18. juni. Som allerede nevnt så prøver jeg å få til 2 ekstra løpshelger i Norge, Gatebil i juli og Racing NM i August.

I det nye teamet mitt Roed Performance skal jeg kjøre sammen med danske Kevin Rossel i tillegg til at bilen jeg skal kjøre blir leid ut til en annen fører de løpene jeg ikke kan. Jeg skal kjøre 2 ganger på Ring Djursland i DK, som er en bane jeg liker veldig godt og fikk gode resultater fra i fjor. I tillegg kjører jeg Night Race på Padborg Park 2. september. Et løp der alt kjøres på en dag og de siste 2 løpene på kvelden kjøres i mørket. En veldig spennende og annerledes opplevelse. Definitivt en publikums favoritt også hvis det er noen som lurer på å ta turen ned for å se på løp!

Sesongen starter på Ring Djursland i Danmark 13. - 14. mai, med hele 23 bekreftede førere til nå.

Kalender 2017:

Ring Djursland 13. - 14. mai
Rudskogen 17. - 18. juni
Gatebil Rudskogen 7. - 9. juli (TBC)
Racing NM Rudskogen 11. - 13. august (TBC)
Night Race Padborg Park 2. september
Ring Djursland 16. - 17. september