Tilbake på banen

Ja, jeg kommer til løpet på Padborg Park til helgen og jeg er så glad for det! Etter ulykken i Aarhus for litt over en uke siden var jeg nesten sikker på at sesongen var over for meg. Takket været teamet og andre krefter i Danmark får jeg nå en unik mulighet til å kjøre igjen, i lånt bil

Etter Aarhus

Siden det er første gang jeg opplever noe så dramatisk som jeg gjorde forrige søndag, så er det vanskelig å vite hvordan det skal bearbeides. Jeg har følt meg bra og jeg har følt meg dårlig men jeg tenker at alt det er en del av en prosess for å komme videre etter det som skjedde. Noe av det første jeg tenkte når jeg lå på sykehuset i Aarhus var, når kan jeg kjøre igjen? Det samme tenkte jeg dagene etter også. Etter flere samtaler med teamet mitt Racing Factory skjønte jeg hvor dårlig det sto til med min bil. Håpet begynte å forsvinne om å komme ut å kjøre igjen.

En bil vi kunne låne

Så kom nyheten om at det fantes en bil vi kunne låne kostnadsfritt til Padborg mot at det ble gjort en del jobb på den. Det betyr at teamet må gjøre alle oppgraderingene i tillegg til å se over hele bilen. Jeg tenkte med en gang at jeg ikke ville at teamet skulle ta på seg så mye arbeid kun for en helg. Men Ronnie var helt klar på at hvis jeg ville kjøre så skulle de fikse den bilen. Det viktigste er at jeg kommer meg ut på banen igjen. Så jeg sa ja, for meg selv, for teamet og for alle der ute som støtter meg.

Bilder: Dennis Risager fra Parborg 2013

Innsamlingen

Som mange av dere vet så anslår vi skadene på min bil til å komme på rundt 150.000,-. Det er fryktelig mye penger, og vanskelig å ha tro på at det vil være mulig å få inn. Det har pågått en innsamling i noen dager nå, som jeg vet mange av dere har bidratt til. TUSEN TAKK! Jeg vet enda ikke hvor mye som er samlet inn, det skal visst være en overraskelse. Jeg auksjonerer også bort eiendeler som betyr mye for meg som hjelmen min fra ifjor med Angry Birds motiv og kjøredressen min fra de 2 siste årene. På denne siden kan dere finne ut mer om innsamlingen og auksjoner.

Støtten fra alle dere har gjort denne prossesen lettere og det gir meg styrke til å fortsette karrieren. Dere er alle med meg i bilen på Padborg.

Molly