På vei tilbake

Det er med stor glede å vite at om ikke lenge er jeg tilbake på banen med bilen som tok en hard smell i Aarhus sine gater i slutten av mai i år. Takket være hjelpen fra sponsorer og fans kan jeg se frem mot noen gode opplevelser i siste halvdel av sesongen.

Djursland Ring utgår

Siden bilen er under oppbygging blir jeg ikke å se på Djursland Ring førstkommende helg. Jeg velger heller å kjøre et løp i Norge når bilen er ferdig. Sesongen har absolutt ikke blitt det jeg trodde den skulle bli, spesielt med overgang til nytt team men nå må jeg bare gjøre det beste utav den tiden som er igjen. Jeg er ikke den første racingføreren til å ha en dårlig sesong og jeg blir definitivt ikke den siste. Det eneste jeg kan gjøre er å akseptere at skjedd er skjedd og ta med meg erfaringene videre. Jeg gleder meg mer enn noensinne å komme tilbake bak rattet i Mustangen.

Comeback på GP Danmark

Sammen med teamet mitt Racing Factory har vi planlagt at GP Danmark blir det neste løpet jeg kjører, som er på Jyllandsringen 29. - 30. august. Etter det er det Rudskogen Motorfestival i midten av september og finalen i DK i slutten av september.

Ønsker alle førere og team lykke til på Djursland Ring. Vi sees snart!! :)

Molly