For en utvikling!

Premiedryss for 2014 sesongen i norsk og internasjonal bilsport

I helgen deltok jeg på Norges Bilsportforbund's premieutdeling for 7. gang. Alltid hyggelig å treffe bilsportvenner utenfor banen, spesielt når du ikke kjenner igjen halvparten i finstasen. Det deles ut mange priser i løpet av kvelden, og mange er naturligvis spente på hvem som stikker av med de aller gjeveste prisene. For min egen del skulle jeg dit for å hente 2. plassen i NTCC(Norwegian Thunder Car Championship), noe jeg selvfølgelig er stolt av. Men, under årets premieutdeling merket jeg at det var noe helt annet jeg ble enda mer stolt av.

Rekordmange jenter henter priser!

Gjennom hele kvelden ser jeg den ene jenta etter den andre å opp på scenen for å ta imot medaljer og priser for gode resultater i bilsport. Min egen innsats er en ting, men det føles enda bedre å være en del av en ny jente epoke i norsk bilsport. Utviklingen over de siste 5-6 årene har vært enorm og det kommer bare til å vokse de kommende årene. Jeg snakker sikkert på vegne av alle jentene når jeg sier at vi elsker sporten vår og målet er å bli den beste sjåføren, ikke den beste jenta. Dette innlegget er en hyllest til alle jentene og de fantastiske prestasjonene i 2014. #JenteriFarta

Ayla Ågren mottar premie for sin sammenlagt seier i USA, hun vinner den prestisjefulle "Eugen prisen" og Presidentens utviklingsstipend.

Veronica Engan blir norgesmester for kartlesere i 2014

Madelen Andersen, NM gull jr dragracing

Evy Anita Hårtveit blir årets drivaksel for sin innsats i NMK Konsmo

Guro Majormoen vinner bronsje i gokart formel k(kf3) norgescup

Gull i super1600 til rallycrossfører Lise Marie Sandmo i årets NEZ mesterskap

Sølv til rallycrossfører Camilla Antonsen i NEZ 2000

Karoline Breivik, rallycross. Tar sølv i juniorklassen

Anna Rathe, GT2 asfaltracing. NM bronsje 2014.

Petter Solberg's fantastiske kone Pernilla tar imot Petter sin pris som årets bilsportutøver i tillegg til VM gull i rallycross.

Bilder fra racefoto.se og Rune's Motorsportfoto
(beklager om noen ble glemt)