Nytt samarbeid med Kollevold AS og OMP!

Spennende nytt samarbeid!

Jeg er veldig glad over å kunne fortelle at Kollevold AS og OMP har gått inn som sponsor fra 2015. Kollevold AS (tidligere Kollevold Rally Import) ble stiftet i 1985. Siden 1989 har Kollevold vært offisiell importør for OMP Racing i Italia. I løpet av disse 26 årene har de i samarbeid med OMP sponset mange norske motorsport utøvere - Martin Schanche, Børre Skiaker, Thomas Schie, Martin Stenshorne, Andreas Mikkelsen, Petter Solberg , Ole Christian Veiby og NBF Bilsporttalentet over flere år. Kollevold var også involvert i avtalen mellom VW Motorsport og OMP.

Vi ser alltid alltid etter gode ambassadører for sporten, både på det sportslige plan og i forhold til utøverens håndtering av media. Vi ønsker at utøverene skal være hardt arbeidende både på det sportslige plan og mot media. Vi er opptatt av å bygge relasjoner mot utøveren, og vi ønsker å assosieres med utøveren. Det er derfor avgjørende at den vi sponser reflekterer våre verdier.

Det er derfor avgjørende at den vi sponser reflekterer våre verdier.

Foto: Benjamin A. Ward

Molly Pettit passer veldig godt inn i vår tankegang. Hun har en profesjonell tilnærming til sporten sin og er flink med media. Hun setter seg mål, jobber hardt og oppnår resultater. Til tross for få år i sporten, har Molly rukket å bli et forbilde for mange unge utøvere, ikke minst blant jentene. Vi er helt sikre på at Molly inspirerer jenter til å starte med motorsport. De ser at alt er mulig, det er bare å stå på! Molly er en god ambassadør for sporten, og vi er derfor stolte over å ha Molly med på laget, og ser virkelig frem til å samarbeide med henne. Vi håper dette er begynnelsen på et langt og fruktbart samarbeid både for Molly, OMP og Kollevold.