Tidenes opptur!

En lang og hard kamp fikk best mulig avslutning da jeg kunne stille til start i årets finale på Jyllandsringen 26. - 27. september. Med nybygget bil og ingen press, ble det mange oppturer!

Er det virkelig mulig?!

Da bilen trillet av hengeren på Rudskogen torsdag kveld før den store finalen i Danmark, så tenkte jeg, er det virkelig mulig? Står vi her nå med nybygget bil, 3 uker etter at jeg hentet en ramme med noen få monterte deler i DK? Ja, det gjorde vi. Anders Ringstad og hans kollega Dag har virkelig hatt jobben de siste 3 ukene med lage ferdig bil av mange små deler. Så fikk jeg beskjeden om å bare komme meg utpå å få noen runder i kroppen. Jeg nervøs, spent og ikke minst veldig glad! 4 måneder hadde gått uten å ha kjørt løpsbil. Det er veldig lenge, spesielt midt i sesongen. Bilen og jeg fungerte godt og vi kunne avdekke noen små feil som kunne rettes opp før kjøringen startet på Jyllandsringen.

TEAMET

Velkommen tilbake!

Fra vi rullet de første meterene inne på Jyllandsringen ble jeg møtt med mange store smil og det gjentok seg gjennom hele helgen, "Velkommen tilbake, vi er glad for at du er her". WOW, det betyr mye! At min tilstedeværelse på løp i DK har betydd noe for mange, er utrolig inspirerende. Jeg kjente virkelig at i helgen kjører jeg for alle som heier på meg. Alle som har vært der gjennom årene jeg har kjørt, alle som har bidratt til innsamlingen, alle som skriver og heier på sosiale medier, ja alle som bryr seg. Er du en av dem? TUSEN TAKK. Det er på grunn av deg at jeg kjempet og kom tilbake.

Denner Photo

Fant tempoet med en gang

I løpet av 2 treningspass på lørdag var jeg tilbake til den raskeste tiden jeg hadde kjørt på Jyllandsringen. Jeg har gått fra et stort profesjonelt team til å samle sammen en gjeng som har lite erfaring med bilen og serien, men det gikk strålende! Bilen var fantastisk god å kjøre og jeg var overrasket over hvor fort jeg fant tempo. 4 måneder borte fra bilen og 6 måneder borte fra Jyllandsringen og jeg var tilbake der jeg slapp.

Tilbake til røttene. Stavanger Aftenblad kom for å lage reportasje.

For en finale!

Det ble en hard kamp i alle finalene. Bilen var heller ikke like pen som når jeg kom. Men det er jeg glad for at den ikke er. Det er ingen vits å komme tilbake, for å så ikke kjempe. I finalen startet jeg som nr 21 etter avbrutt 2. heat pga torpedering. En del biler gikk ut og jeg hadde 4 fine forbikjøringer. Jeg endte til slutt som nr 12. av 22 bare 2 tiendeler bak Bjarne Nordal som ble beste nordmann. Det må være et godkjent comeback! :)

GRIDSHOW

PIT mellom heat 2 og 3

Hva skjer nå?

3-års kontrakten min med AMCAR går ut nå i høst. Bilen er på hellakkering hos sponsor DK Skadesenter for å bli klar til Oslo Motorshow i slutten av oktober. Jeg ser nå på flere muligheter for videre satsning, men det er ingen tvil om at jeg har tatt en hard smell økonomisk i år. Mine fantastiske sponsorer er mye av grunnen til at jeg kan følge drømmen, og sammen med dem er jeg sikker på at vi finner en vei videre. Takk til alle som støtter meg! Dere har ikke sett det siste av meg :)

Ewert foto

Molly