Automester tur

Foredrag

I helgen har jeg vært på tur med over 400 - Automestere på Kiel fergen, Color Fantasy. Automesterkjeden har 20-års jubileum, og feiret dette med messe, foredrag, show og fest fra fredag til søndag. Jeg var invitert med for å holde foredrag, være konferansier og toastmaster. Automester er sponsor for NTCC, serien jeg kjører, så i mitt foredrag var det selvfølgelig helt naturlig å fortelle min bilhistorie og å snakke om Automester-serien.

Antrekk fra Floyd Gulskogen, sponset

Messe

Automester hadde invitert med mange av sine leverandører, og både fredag og lørdag var det messehall på dekk 5. Jeg var så heldig å få egen stand der jeg hadde med en helt NY Ford Mustang fra sponsor RøhneSelmer Asker & Bærum. Dette til stor glede for mange av deltakerene. Det ble mange spørsmål om bilsport og racing, og jeg tror sporten fikk en del nye fans i helgen! :)

Toastmaster

På lørdag kveld skulle jeg være toastmaster, og fikk pynte meg litt ekstra i kjole fra Floyd Gulskogen! Gøy å være litt ekstra jentete av og til.

Tommy Steine og Maria Mohn hadde show på lørdag kveld!

Med på turen hadde jeg bestevenninne Siv, her sammen med Maria

Tusen takk for en flott helg til alle Automestere, Esben, Tommy, Maria og Siv! Veldig gøy å bli kjent med så mange nye folk.

Et siste bilde med jentene og sjefen i Automesterkjeden, Jarle! :)

Molly