Økt lokal støtte

En racing sesong er kort. I hvert fall hvis du er som meg og satser i de nordiske land. Vi starter i slutten av april og kjører det siste løpet i begynnelsen av oktober. Da blir det opp mot et halvt år uten å sitte bak rattet på en løpsbil. Ikke optimalt, men sånn er det når du velger å være aktiv i bilsport. I bilsport kreves det et stort budsjett og i denne lange vinterdvalen så må det jobbes intenst for å lykkes å få på plass budsjettet for neste sesong.

Min jobb i WRC gjør det stadig mer krevende å kunne satse på egen kjøring. Årets rally-VM kalender passer ikke godt med løpene til serien jeg nå har kjørt en sesong i, Danish Supertourisme Turbo. Likevel er det utenkelig å si at jeg tar en pause eller legger opp, og derfor satser jeg videre med en ny sesong som sannsynligvis vil innebære mer testing og forhåpentligvis flere løp i Norge.

Jeg har i mange år nå hatt gode sponsorer som står bak meg 100% i min satsning på banen og jobben min som reporter for WRC. Jeg merker også den økende støtten blant lokale aktører i byen jeg bor i, Drammen.

For sesongen 2017 er det en glede å fortelle at Albjerk Bil AS er ny sponsor. Albjerk Bil er forhandler av b.l.a Audi, som er det merke jeg kjører i Danish Supertourisme Turbo. De jobber tett sammen med DK Skadesenter, en annen sponsor som var en medvirkende årsak til at jeg inngikk et samarbeid med Albjerk for 2017.

Det gjenstår fortsatt å få på plass team og bil for 2017 men jeg har et godt samarbeid med den danske promotøren og er positiv til at vi finner en god løsning for i år. Sesongen starter i slutten av april, men håpet er å kunne teste allerede i mars lenger sør i Europa.