Fornyet tillit fra Relekta AS

Article in Norwegian

Den viktigste jobben er nå

Siden sesongfinalen i slutten av september har vi jobbet hardt med neste års avtaler med eksisterende sponsorer, og samtidig søke nye for å nå budsjettmålet for 2015. Off-season perioden er veldig travel, og alltid spennende å gå i møter, forhandlinger og til slutt avtaleinngåelser. Teamet er utvidet og beriket med Esben i Norge og Dan med hans team i Danmark. De fungerer som personlige rådgivere for sponsorarbeid og media. Det øker mulighetene for å lykkes betraktelig med å ha denne kompetansen med på laget.

4. året på rad

Jeg er veldig glad for å annonsere at Relekta AS er med som sponsor 4. året på rad! De kom først med på laget i 2012, da jeg kjørte en Toyota Altezza i norsk GT4 og tok sølv i NM. De har hvert år økt innsatsen og har hele tiden hatt stor tro på meg, teamet og våre mål! Vi har de siste 4 årene brukt flere av produktene til Relekta, men har hatt størst forbruk av motoroljen Kroon Oil og gir/diff oljen fra Omega. Olje er en veldig viktig del av driften til en løpsbil og i løpet av den tiden vi har brukt Kroon og Omega olje har vi ikke opplevd noen motor/gir eller diff havari. Sven Borger Fiedler, markedssjef i Relekta forteller litt mer om samarbeidet,

"Spesielt innen bil har vi mange viktige produkter, for eksempel olje, for at et kjøretøy skal fungere optimalt. Ved å sponse motorsportutøvere vil vi få gode referanser for produktene, da motorsport er helt avhengig av topp kvalitetsprodukter som blir tynet maksimalt i mange tilfeller. Når det gjelder selve utøveren legger vi stor vekt på at de er representative for vår profil. Det vil si at de har pågangsmot, når sine mål, er positive og har en representabel adferd. Samt at de er flinke til å håndtere mediene og jobber selvstendig for å få medieoppmerksomhet. Vi ønsker å ha langvarige forbindelser for det styrker vårt felles utbytte av et sponsorat."

Hvorfor har Relekta valgt å være sponsor for Molly Pettit?

"Vi forstod at Molly var på full fart opp og ville være med på den reisen. Det har vist seg at hun fyller den rollen vi er ute etter til fulle og kan promotere at våre produkter holder høy kvalitet, og at det bidrar til hennes suksess."

Meg sammen med produkt og markedssjef Terje Tjelland i Relekta AS

Se mer om Relekta og andre sponsorobjekter de har her!