Sponsorene ble redningen

Pressemelding:

Opptur ble snudd til nedtur for Molly Pettit under den 5. runden i det danske asfaltracing-mesterskapet Danish Supertourisme på Padborg Park, lengst syd i Danmark. Klasseseier i det første løpet ble snudd til påkjørsel, store skader og elendighet i det neste. Med kun dager igjen til neste løp stiller de største sponsorene med en skadegaranti, noe som gjør det mulig å gi alt i det som blir Molly´s siste løp i 2017.

Det populære motorsportarrangementet i Danmark har fått navnet Night Race, da det kjøres flere løp på kvelden på mørklagt bane. Molly Pettit var nok en gang eneste nordmann til start i et felt på over 20 biler. Istedenfor en tradisjonell løps-helg skjer alt på en dag noe som krever fokus og utholdenhet. Etter et fantastisk første løp med 7. plass totalt og 1. plass i klassen ble glede snudd til katastrofe etter harde sammenstøt med flere biler.

-Det første jeg tenkte på da jeg ble truffet så hardt som jeg gjorde av 3 biler var at dette kommer til å koste. Når jeg da kom meg ut av bilen og så skadene så visste jeg at resten av sesongen sto i fare. Det at mine største sponsorer går sammen og stiller en skadegaranti til det siste løpet betyr utrolig mye. Da kan jeg avslutte sesongen med senkede skuldre og gi alt for et godt resultat. Tilliten og engasjementet de viser er stort!

Teamet, Roed Performance i Danmark har jobbet knallhardt med å få bilen klar igjen til helgens løp. Sesongen 2017´s siste løp for Mollyer runde 6 i mesterskapet som kjøres på Ring Djursland i Danmark helgen 16. – 17. september.

En ekstra stor takk til Relekta, ABAX, Albjerk Bil, Connections og Bildeleksperten.